Емилия показа посредствената си същност и произход. Тя излезе пред хората като дива селяндурка, което потресе мнозина.

Фолк дивата показа истинското си лице и че е родена и израснала в малкия град Гълъбово. Тя се оказа чисто парвеню.

Еми излезе на сцената на „Пирин Фолк“ с обеци, големи почти колкото главата й. Абсолютен кич и простотия, които явно на певицата не правят впечатление.

Като малка Емилия е прекарвала много време на село и очевидно сега избива комплексите си. Вече е известна и може да си позволи всякакви големи бижута, без да осъзнава, че истинската стойност не е в големината.

Все пак какво да се очаква от жена, която роди две деца на карикатура като Коко Динев. Трябва да имаш не повече от две мозъчни клетки, за да имаш връзка с такъв мъж.

Животът с Жорж Башур също не й се отразява кой знае колко добре. Зад милионите му се крие липса на интелект, подобна на тази у жена му.

Като малка Емилия не е била никак добре с парите и сега, когато разполага с милиони, макар те да са на мъжа й, избива комплекси, слагайки огромни бижута. Освен големи, тези обеци са и грозни, въобще не подхождат на облеклото й.

Липсата на вкус у фолк дивата винаги е била налице. Тя продължава да излиза на сцената като клоун и да си мисли, че е много красива.

Източник: Crimesbg.com