Златка Райкова хич не е цвете за мирисане!

Брутално разкритие направиха близки до Златка Райкова за времето, през което е била под един покрив с Благой Георгиев. Оказва се, че не Джизъса й е изневерил пръв, а тя на него. При това не само с един мъж. Райкова го правела с няколко души, сред които бил и настоящият й тъпкач Карен Хачатрян, разкриха източниците.

"София не е Ню Йорк, малка е и всичко се знае. Златката ползваше своя авер Цецо Андреев за прикритие, но всички знаеха какви ги върши. Ходеше и си лягаше с разни мъже, тя просто си е такава, бързо й доскучава с един", разказват запознати.

Благой Георгиев бил като подивял като научил, но не толкова от любов, а от наранено его и мъжко достойнство. Той бил шута на Райкова, която как ли не го молила да й прости. Скоро след това Благо срещнал и настоящата си съпруга Полина Спасова като хлътнал до уши по нея. Останалото вече го знаем. А Райкова си остана с арменеца, който обаче изобщо не е богат, както изглежда от фотосесиите им.

"Двамата със Злати не се обичат, просто се ползват. Ползват се за секс и най-вече за пиар. Тя иска да изглежда хепи и обичана като натрие носа на Благой и се престори пред последователите. А Карен пък си гради името и става "известен" на неин гръб. Абе, смешна история, но каквито хората, такава и сагата", коментират източниците.

Източник: Уикенд