На Гала не й пука за никого. Образът й на състрадателен и добър човек е напълно фалшив, което могат да потвърдят немалко от хората, които са се докосвали до нея по един или друг повод.

Преди няколко седмици водещата на „На кафе“ възмути зрителите си в деня за траур. След като загинаха няколко души по родното ни Черноморие заради наводненията от дъждове, Гала се появи в ефир с рокля с открито деколте и шокира всички.

Още тогава стана ясно, че 56-годишната блондинка е абсолютно безскрупулна и изобщо не я интересува, че са умрели хора. Тя винаги е следвала само собствения си интерес и не е зачитала чувствата на околните.

Все пак да не забравяме, че преди време отмъкна мъжа на жена с 3-месечно бебе от него. След това с цялата си наглост твърдеше, че нищо лошо не е направила.

Освен всичко друго Гала е и доста разкрепостена в секса. Именно на сексуална основа е толкова време със Стефан. Близки до двойката издават, че двамата се отдават на плътски наслади почти всеки ден дори сега, когато тя е вече на над 50 г.

Русокосата водеща стана популярна личност благодарение на нахалството си. Тя не е завършила нещо свързано с журналистика или телевизия, но въпреки това още от млада се буташе на екран. Започна като момиче на късмета в „Супершоу „Невада“ и благодарение на подмазване и нахалство стигна до водеща на предаване.

Източник: Crimesbg.com