Линда напуска Кирил Петков заради скандала и срама!

Скандали, срам и огромно унижение - това изтърпя през последните месеци Линда Петкова. Съпругата на Кирил Петков, доскорошния премиер в оставка, не спря да го подкрепя и да бъде до него, въпреки колосалния скандал с Лена Бориславова. И малките хлапета вече знаят, че двамата бяха обявени публично за любовници, след като много пъти бяха хващани "на тясно" и в усамотение.

Макар физиономиите на мъжа й и Бориславова да бяха по всички медии, а в мрежите хората да се скъсаха да правят колажи и мемета, Линда се държа мъжки и бе до съпруга си по време на цялото му управление. Тя нито коментира, нито се изрепчи публично на някого, показвайки поведение на достойна дама. Е, това обаче приключва тук.

Близки до нея разкриха, че Линда се връща в Канада, където ще остане при сестрите си и баща си. Те не са се виждали от две години като последно тя се е прибрала там за погребението на майка си през 2020-та. Жената си е отишла след дълго боледуване от рак, но тогава Кирил и трите им дъщери не са я придружили.

"Разбира се, че ще се махне. Линда не може да се събере още след този резил с наглата Лена. Тя си знае какво й е, но приятелките и сестрите й я съветват да го зареже и набързо да се разведе. Големи са им вече децата, а и достатъчно понесоха и те", коментират източници.