Михаел Шумахер е бил заснет тайно в състоянието, в което се намира от години и което и до днес е почти вегетативно. Знае се, че от инцидента през 2013-та година, та до ден днешен, достъп до него имат само семейството му и медиците, които го обслужват. Членовете на персонала в къщата също, но всички са подписали строги и конфиденциални договори, забраняващи им изнасяне на информация, камо ли снимки.

Но ето, че години по-късно и това се случи, а виновникът или по-точно предателят, е човек от дома на Шуми. Скандалът гръмна след като се разбра, че фотографът се е обаждал на редица световни медии и им е предлагал бомбастичните кадри, но срещу един милион паунда - всеки!

Измамникът обаче си е направил без кръчмар сметката, защото въпросните медии мигом потърсили жената на Шумахер, за да разберат реални ли са кадрите. А от своя страна Корина веднага алармирала адвокатите си, които са цяла плеада.

"В мига, в който снимка на безпомощния Шуми се появи някъде, където и да било, то ще се заведат поредица от дела, които ще стъжнят живота и на фотографа, и на медията, която ги е публикувала. Защото Корина веднага разпореди чрез съда забрана да се показва и нокът от тялото на мъжа й", разкриха източници.

Все още се търси обаче човекът, който си е позволил тази дързост и крайна наглост.