Луиза Григорова ще дари Макариев с още едно дете!

Бременна, най-вероятно в петия месец, е чаровната Луиза Григорова. 32-годишната актриса и досега крие новината от суеверие, но издайническо фото разкри истината. Тя се е щракнала със своите колежки от представлението "Поетите", на което изобщо не е забелязала, че личи доста едрият й вече корем.

Бомба: Луиза Григорова бременна в петия месец! (още подробности + СНИМКИ)

Е, зорки очи обаче моментално фиксираха коремчето, в което расте второто дете на Мартин Макариев. Двамата с Луиза се сдобиха с първия си син Бран преди две лета, така че както и да го погледнеш, си е време за второ. Самата Григорова е казвала, че няма да остане с едно отроче, а самата тя си има сестра и твърди, че е прекрасно.

Плюс това Мартин е голямата любов на Луиза. Те се срещнаха и откриха в сложни за него времена, когато не само, че беше още женен мъж, но си имаше и любовница в лицето на Елена Петрова. Луиза Григорова обаче луднала по него и решила, че ще чака, колкото е нужно, но ще пребори двете дами и той ще бъде неин. Така и стана. От първия си брак режисьорът има още едно момченце, което се разбира отлично с Луиза.

"Винаги съм искала, а и Мартин иска, да си имаме момиченце. А и вече около нас лудуват две момчета. Знам, че някой ден ще си направим едно сладко ангелче", смееше се Луиза в интервюта. И ето, че евентуално към есенните или зимни месеци, бебето ще стане факт.

Източник: Уикенд