Водещата на БНТ - Мариана Векилска сериозно наедря в последно време. На екран бившата манекенка се появява с все по-широки дрехи, туники и някакви подобия на пелерини, които малко от малко да прикрият отгледаните по тялото й тлъстинки.

Знаем, че Векилска не е особено активна и във фитнеса, меко казано, като дори скоро не се е чувало за страстта й по йогата, по която се беше запалила преди. Явно и това чудо е било за три дни, но не и апетитът й към храната.

Близки до нея обаче разкриха, че вероятно това се дължи на тъга и липса на емоция, за каквато Мариана била жадна. Отдавна водещата няма мъж до себе си след като сама захвърли този, който я обожаваше - бившият й Симеон Колев. Векилска беше причината за раздялата им като признаваше, че рутината я убивала и вече не чувствала същото към него.

Е, след Колев обаче се оказа, че нова тръпка така лесно не идва и Векилска е потънала в страшна любовна суша.

"Липсата на серотонин в мозъка й се наваксва със сладко, то ти дава усещането за щастие, за спокойствие, блаженство и те увлича. Неусетно, без да разбереш как точно е станало, се виждаш надебелял рязко с поне пет кила, после още пет и така...", коментират запознати.