Поведението на Белослава в последните дни е направо скандално. Бе заловена да шофира пияна, но отказа кръвна проба, с което показа колко фалшиво е разкаянието й, написано във Фейсбук.

Навръх своя 49-ти рожден ден певицата омахала цели 2 бутилки вино в столично заведение. Това обаче не я спряло на връщане да се качи зад волана и да тръгне да се прибира.

Поведението на Белослава е отвратителен пример за дъщеря й Божидара. На практика джаз певицата казва на щерка си, че да пиеш алкохол и да шофираш след това е нещо нормално.

Белослава изобщо не се притеснява за последствията, защото е известна и смята, че всичко й е простено. Дори дрегерът на полиц айте бе изкаран неправоспособен , тъй като певицата е известна и трябва да се спаси. Предвид последното,  даже глоба няма да има за провинилата се.

Белослава е по пороците. Тя пуши по 2 кутии цигари дневно, консумира алкохол с бутилките, а се говори, че употребява и наркотици. Именно последното може да е причината да не даде кръвна проба.

На практика единственото, което отличава Белослава от Георги Семерджиев, е късметът. И след всичко това да не я е срам. Сама трябва да поиска затвор, а не да търси вината в дрегера.

Източник:Crimesbg.com