Анелия някога беше най-красивото естествено попълнение в музикалната компания, днес – не е за гледане без обработка

Анелия изумява напоследък с все по-стряскаща физиономия, с която цъфва по социални мрежи, телевизии, печатни издания!

Върхът на резила беше, че се появи подобаващо почерпена на публично място. За капак – намериха се и парараци, които да я увековечат в твърде двусмислена близост с Борис Дали, научи kliuki.bg.

Куриозът се случил на сватбата на Илиян и Камелия на Слънчев бряг. Гостите били в настроение, влюбените били щастливи на най-красивия си ден, а наша Анелия докато се появи на купона наобиколила марковите питиета.

Само след две уискита певицата се оказала не просто в добро, а направо любовно настроение, твърдят от HotArena.net. Анелия демонстрирала дръзки попълзновения към много обвързания Борис Дали.

[caption id="attachment_322675" align="aligncenter" width="300"]Анелия пияна и неадекватна се лигави с Борис Дали Който женен -женен, аз не съм! (Нищо че едвам гледам и показвам чупки пред камера)[/caption]

Таткото на две момченца твърди по интервюта, че не кръшка на ученическата си любов, но това май не могло да спре ентусиазираната колежка. Най-грозното от всичко било, че ситуацията се разиграла пред очите на Лили. Половинката на Борис Дали проявила благоразумие и ниво. Вместо да развали празника на младоженците, кротко преглътнала пиянската изцепка на Анелия.

Изпълнителката сигурно не помни как се е усуквала около далеч не толкова платежоспособния певец, в сравнение с това, на което е свикнала, но архивите са живи.

За капак Анелия сама си показа чисто нови снимки в съвсем трезво състояние! Уви! Прекрасното момиче от едно време отдавна е останало в Златния фонд на Пайнера.

[caption id="attachment_322676" align="aligncenter" width="300"]Анелия е неузнаваема Толкова много грим, а нищо не може да я накара да прилича на момичето от "Искам те"[/caption] [caption id="attachment_322677" align="aligncenter" width="300"]Анелия е неузнаваема Едва гледа от умора ли, що ли...[/caption]

Въпреки грима и възможностите за обработка, певицата изглежда съсипана от умора, нощен живот и изкушения! Уж би трябвало да пуска снимки от скъпи моменти или на които е особено привлекателна, но май не може да открие такива точно сега! Вместо да привлича феновете, Анелия май пробва да ги прокуди!