Анелия и Емилия най-после достигаха до съгласие и децата им бяха щастливи, идилията обаче може да се пропука

Интелигентните отношения между Анелия и Емилия рискуват да се пропукат!

Жените на Коко Динев подозрително дълго поддържаха примирие по между им, видя kliuki.bg. Феновете им тъкмо се зарадваха, че най-после ще спрат ударите под кръста и грозните намеци и хоп – голямата уста на Анелия пак рискува да развали хармонията в голямото семейство на бизнесмена!

Изминалия рожден ден на малкия Иван беше радост не просто за фамилията, но и за почитателите на майка му. Детето получи прекрасно парти с хората, които го обичат. Освен торта и много подаръци беше зарадван и с присъствието на кака за първи път!

Гордият татко позира щастлив с наследниците си от Анелия и Емилия. Коко Динев сигурно негласно се е поздравил, че е укротил жените си и децата му спокойно могат да израснат заедно.emi

Настоящата му половинка дни преди това направи прекрасен жест към бившата му половинка. Емилия похвали във Фейсбук новия продукт на Анелия, дори и пожела да не спира и да жъне още успехи!

Трогнатата бивша госпожа Динева пък сподели в интервю, че този жест я изненадал много приятно. Не очаквала подобно отношение от съперницата си, при това публично и пред медиите!

И малко преди да запеят славеи, Анелия развали картинката на пълна идилия с разкритие. Милата й щерка, която трябва да е на училище, си направила ваканция в съседна Гърция. Била там не само с майката на майка си, но със...”свекър и свекърва ми”.

Бившите сватове, се знае отдавна, са много близки. Майките на Коко и Анелия още са най-добри приятелки и непрекъснато са заедно. Родителите на Емилия май не са получавали подобен жест на внимание и това определено радва бившата госпожа Динева. Тя може и да е изпуснала шефа на „Кошарите”, но не държи на „собствеността” на родителите му!

Анелия и Емилия хубаво се сдобриха, но при такива „изпуснати” приказки, скоро Коко Динев май пак ще се наложи да го играе „Синя каска”.