Андреа посрещна поредна годишнина помъдряла и с една врагиня по-малко

Андреа я чака година на пълно блаженство, просперитет и...тежка сватба, ако се съди по думите на Николета.

Плеймейтката стана необичайно рано за персоната й, за да поздрави старата си приятелка – съперница, видя kliuki.bg. Половинката на Кубрат Пулев днес има рожден ден и освен традиционния гигантски букет рози от любимия я очаква ден, в който ще бъде отрупана с жестове на внимание.

Лозанова се разля със сърдечен поздрав, какъвто не си беше позволила от времето на дружбата си с Азис: Николета пожела на Андреа да се омъжи Николета, която вярва със силата на пожеланията си, вижда Андреа най-после задомена. Според скандалната телевизионерка май е време да се намери отговор на вечния въпрос на жълтата преса „Абе, вие няма ли да се ожените с Кубрат?”.

Бедната Андреа не е от момичетата, които жалба жалят, докато не се видят в бяло и затова отвърна повече от лаконично на пожеланието. Запознати с амбициите на хитрата госпожа Божинова обаче мигом я заподозряха в поредна дребна манипулация.

Николета прави приличен рейтинг най-вече като отразява сватби на известни, които се радват на небивал интерес. Колкото й да нарича Андреа „сродната ми душа” (а доскоро беше „копирна машина”), никой не се съмнява, че просто се нуждае от още един хитов материал.

Старият запис на тържеството на Жоро Илиев и Мая, сватбата на Петко и Яна, тази на Мария и Гущеров заковаваха зрителите късно вечерта пред екрана. Ако скъпата й Андреа най-сетне рече да се омъжи, Николета няма нужда дори да си играе на папарак.

Моделката със сигурност ще получи специална покана от старата си нова приятелка и ще се нареди на първа линия да снима рокли, букети, жартиери и каквото там предизвика интерес.

Остава само Андреа да се навие да надене брачния хомот и да ражда момчета с царски имена.