Алисия преглътна отвратителните демонстрации на тази, която й сви щастието

Алисия публично призна унижението си – търпи не само Николета в живота си, но и отвратителните й постъпки.

Певицата, която преди три години добре „осребри” разбитото си сърце, осъзна каква е цената на добрия ПР и тлъстата издръжка, научи kliuki.bg. Алисия беше принудена от съда и ще - не ще разрешава на сина си да общува с баща му в пряка близост с Николета.

Певицата преди се кълнеше публично, че няма да разреши „онази жена” да припари до синчето й. Тя заяви, че ако Божинов иска да го вижда, трябва да го прави на нейна територия.

С добре платени адвокати обаче футболистът постави на колене Алисия. Любимата на Ники Михайлов преглъща не само врагинята си, но и изцепките й. Николета не само обгрижва малкият Валерко, но и си позволява грозни своеволия пред него.

Плеймейтката се похвали на какво е способна в името на това да е на хората в устата. Оказа се обаче, че го прави пред очите не само на мъжа си, но и на децата.

Докато Лозанова развява голи „бомби” в пустинята, хлапетата са на крачка до нея. Според снимките в HotArena.net Николчето и батко й са били на мястото на скандалната фотосесия.

Сразената певица със сигурност е научила как мащехата на сина й се е разпищолила, но няма какво да прави. Алисия лаконично каза във Фейсбук:

[caption id="attachment_317460" align="aligncenter" width="240"]Алисия се предаде Алисия търпи Николета да се разпищолва пред момченцето й, защото няма друг избор[/caption]

Мнозина майки в същото положение я подкрепят. Други пък я критикуват – сега бил моментът да спре своеволията на Николета пред погледа на невинното й дете. Алисия обаче се е примирила в прегръдките на Ники Михайлов и дори вече не се впечатлява от изцепките на бившата му.