Маги Желязкова влюбена и вече иска дете!

Да, доскоро моделът и водеща Маги Желязкова споделяше,че не си представя отново да сменя памперси и да не спи по цели нощи. Всъщност това била и една от причините за раздялата със съпруга й Боби. Той често говорел за друго дете, тъй като те вече имат едно, но Маги все отлагала и накрая така и не се решила с Боби на тази стъпка.

От скоро обаче, след като отново е влюбена и с новия мъж до себе си, както пишат и от "Всеки ден", явно биологичният часовник на хубавата Маги отново е затиктакал и тя пак иска да стане майка, макар на годинки, но тя е в прекрасна форма и визия.

[caption id="attachment_312569" align="alignright" width="300"]Маги Желязкова е влюбена и отново иска дете Маги Желязкова е влюбена и отново иска дете[/caption]

Сега Маги се изявява като водеща в шоуто за танцуващи звезди "Dancing stars", което се излъчва по Нова ТВ, а преди дни тя публикува в профила си в социалните мрежи различни статии и информация, посветена на бебета и майчинство, припомня Kliuki.bg. Там тя намекна, че й се вижда много очарователна идеята да си припомни как се гледат малки деца. Освен това тя е казвала, че новата й тръпка е мъж, който е склонен много повече да й помага в грижите за дома и семейството, което е едно успокоение за всяка жена.

Ще е чудесно Маги да стане поредната българска красавица решила да забременее на по-голяма възраст. Такива примери са от полза за дамите у нас, където мисленето ни все още е доста консервативно и се влияе от обществената оценка.