Яна Маринова докосна с чувствено изпълнение и повтори победа в „И аз го мога”

Яна Маринова се доказа като зрителския фаворит в „И аз го мога”. Желязната дама, която си вади хляба не просто като актриса, но и като каскадьорка, накара зевзекът Гъмов да сподели изумено: „Ти не си човек! Ти си богиня!”.

Журито не просто скочи на крака при нейното омайно изпълнение, видя kliuki.bg. Не е изненада, че ценителите Балкански и Ники Кънчев аплодираха хубавицата. Изненадата беше, че хубавата Елена Петрова започна да лее да сълзи от началото до края на изпълнението й. Актрисата честно заяви, че колежката й фаворитът, а шоуто е нейно!

[caption id="attachment_338334" align="aligncenter" width="300"]Елена Петрова не спря да плаче, а накрая всички я аплодираха на крака Елена Петрова не спря да плаче, а накрая всички я аплодираха на крака[/caption]

Александър Балкандски беше впечатлен от демонстрираната съпричастност, а Ники Кънчев сякаш беше пред Памела Андерсън: „Ти вкъщи така ли се кълчиш?”.

[caption id="attachment_338335" align="aligncenter" width="300"]Яна Маринова не умее само да прави каскади... Яна Маринова не умее само да прави каскади...[/caption]

Съперникът на Яна Маринова – Ники достойно конкурира изпълнението й, но подкрепата отиде при сървайвърката. Горещото й изпълнение, с елементи на романтика я пратиха на финала. Там разкаялата се заради амбиции състезателка заслужи втора победа и за пореден път се повтори историята с класирането в „Като две капки вода”.

Единствените долу-горе нещастни в поредната нощ на „И аз го мога ” се оказаха Поли Генова и Алфредо Торес. Двамата пострадаха сериозно по време на генералните репетиции. Поли контузи глезена си, а кубинецът сподели, че не е изпитвал болка като тази в момента заради притиснат нерв на кръста. Двамата обаче преодоляха себе си, за да дадат радост на зрителите.

Този път журито не се изложи с поощрително гласуване. Зрителският фаворит се оказа и техен. Виж как Яна Маринова може да бъде крехка и изкусителна и защо разплака Елена Петрова: