Райна достигна дъното, след като позволи на един неграмотен простак да се гаври с нея за пари. Фолк дивата бе брутално унизена във варненска кръчма, където имаше участие наскоро.

Райна стана жертва на дивия селяндур Пламен Христов от с. Беломорци. Лицето, което е със завършен само осми клас, се върна в 90-те години на 20 век, когато мутрите хвърляха пачки на фолк певиците в дискотеките, а по-късно и бели салфетки, за да не харчат пари.

В случая Пламен хвърли сигурно няколко бона по Райна, в буквален смисъл. Докато тя пееше на сцената, той стана, отиде при до нея и започна да хвърля банкноти по 100 лв. върху певицата и балета й, сякаш всички там са евтини уличници.

Най-жалкото в случая е, че Райна реагира изключително благосклонно към простака и дори му се зарадва, защото й подхвърли пари, както се подхвърля кокал на куче. Охраната на певицата също не реагира, понеже се разиграваха пачки на сцената.

Въпросният Пламен Христов нашумя още преди случката с Райна. Той стана известен, след като се наложи да заплати 650 лв. за обяд във варненски ресторант. Само за три телешки пържоли сметката му излезе около 490 лв.

Пламен вдигна много шум около случката в ресторанта само за да стане известен. Както се вижда от поведението му до Райна, за него парите не са важни и не са проблем. Той работи в Нидерландия, където твърди, че изкарва толкова много, че не може да ги преброи.

Източник: Crimesbg.com