Тити Папазов най-накрая даде на лорда с ватманска книжка това, което красавците в Къщата не щат

Тити Папазов отново побърка зрителите от смях.

Баскетболният треньор най-после даде на феновете на ВИП Брадър 2014 това, което се очакваше от него (освен сълзите), видя kliuki.bg. Един от най-обичаните участници в Къщата и определено фаворит за финалист най-после побърка зрителя от смях!

Тити Папазов, че пусна някоя сълза – пусна, но все се пазеше благоприлично поведение. Не изпадаше в крайности, играеше нещо като „Синя каска” в конфликтите на славното трио Жени- Тачо- Зорница. Не се караше за манджи и интриги. Освен това благородно прекара няколко вечери на земята, за да не спи Линдарева изритана като куче.

Снощи обаче несретните му фенове го видяха в пълен блясък! Тити Папазов за пореден път рискува да му се смеят само за да нахрани съквартирантите си. В мисията „Подбор на таланти” той беше принуден заедно с Кали да танцува сиртаки!

[caption id="attachment_326807" align="aligncenter" width="300"]Тити Папазов укроти Минчев Тити Папазов раздаде целувки, но после си преплакна обилно устата с вода![/caption]

Под взискателния поглед на Данчето Христова, Евгени Минчев и Албена, бедният схванат в танците Тити Папазов направи заявка за короната „Цар на дансинга”. Гръцката му носия не просто беше сцепена на „ключови места”, но и подари карамфили на дамите от журито. „Най-взискателната лейди” обаче получи и целувки!

Недооцененият от мъжете в Къщата Евени Минчев най-после получи ласки, и то – публично! Тити Папазов с радост му даде това, което Мартин отказва с раздразнение, Иво проспива, а Наско Месечков го притеснява.

Явно толкова е трябвало, за да се укроти хапливият език на лорда! Евгени Минчев тотално се омаза от хвалебствия, докато съквартиранти и членове на Творческа комисия се заливаха от смях.

Зрителите дори се отказаха да бойкотират звездите. Първо смятаха да не харесват продукцията, за да ги държат гладни, но нямаше как да не оценят всеотдайността на Тити Папазов!

Сърцатият ВИП ги размекна и съквартирантите му няма да гладуват още седмица. Баскетболният треньор дори получи възможност да играе в „Сделка или не” в полза на любимия „Левски”.

Така лъсна поредната манипулация от ВИП Брадър 2014! Прословутото му излизане по принцип на заблуди зрителите, които бяха сигурни, че той няма да зареже Къщата и хонорара, който иска да дари. От продукцията продължиха да манипулират, но на всички стана ясно, че страстният левскар иска само да се посвети на каузата си.

Виж как Тити Папазов помогна да не уморят съквартирантите си от глад на 21:40 във ВИДЕОТО ТУК!