Анелия май прекали със „служебното” парти – Андреа се представи по-добре от нея

Анелия разочарова страстните си фенове „у дома”!

Втората носителка на наградата „Музикален идол” (измислена, за да има мир между феновете) показа как умее да забавлява публиката в „Кошарите”, видя kliuki.bg

Певицата наистина сериозно вярва, че в заведението на бившия си мъж може да го дава „с леки движения”, сякаш още е Шефката. Доброто отношение на бившите й свекър и свекърва също може би са допринесли за това, но това не зарадва феновете й.

Певицата има безспорни данни, които никой не отрича, но това което показа не напразно преименува култовата кръчма в „Кош(М)арите”. Нито сценичното й поведение беше на място, нито пеенето й беше пеене на фона на гърмящия плейбек. Анелия направо си беше така неадекватна, че дори се усъмниха в това колко е трезва. Същата вечер гости на заведението бяха рожденицата Моника Валериева и Андреа.

[caption id="attachment_310676" align="aligncenter" width="300"]Чак кръста я хвана - така й досади пеенето на Анелия! Чак кръста я хвана - така й досади пеенето на Анелия![/caption]

Блондинката отдавна я критикуват за дарбата й, но със сигурност не се изложи така както най-добрата й приятелка в гилдията. Анелия може да е пила едно-две за здравето на моделката, но това не я оправдава пред разочарованите фенове.

Гръцкият й колега Йоргос може да се е позачудил с кого е хукнал да дири съвместна творческа дейност. Певицата обаче пет пари не дава – нали си е пред свои! Откакто се добра до заветната си мечта да е "Певица на годината", тотално се занемари! Само че не разбра, че така обижда най-големия си капитал - заклетите почитатели! Вижте как забавлява хората и себе си в „Кошарите” Анелия: