Селфи – пристрастени от всички страни си намериха лидер, който преживя приключението на живота си в името на хобито си

Селфи – манията може да е признак на психическо разстройство или обикновен нарцисизъм, но даде причина на поне един човек в света да преживее най-голямото документирано приключение.

Алекс Чакон сложи в задния джоб на дънките си всички – от кифлите до държавните глави с убийствено селфи, видя kliuki.bg. Той не се снима пред огледалото на банята, фитнеса, в СПА...Идолът на всички пристрастени към правенето на селфи просто посвети три години от живота си и обиколи тридесет и шест държави, за да направи на шантавите само-снимки.

[caption id="attachment_315188" align="aligncenter" width="300"]Алекс Чакон прави най-епичното селфи Мото-селфи[/caption] [caption id="attachment_315189" align="aligncenter" width="300"]Алекс Чакон прави най-епичното селфи Селфи със северното сияние[/caption] [caption id="attachment_315190" align="aligncenter" width="300"]Алекс Чакон прави най-епичното селфи Най-красивото селфи на залез[/caption] [caption id="attachment_315191" align="aligncenter" width="300"]Алекс Чакон прави най-епичното селфи Селфи в Еквадор[/caption]

Приключенецът не просто направи уникално видео от тях, но и предлага на всички, които го разглеждат уникална разходка из целия свят. За целта освен мотор, голяма суета и още по-голяма мечта е използвал и GoPro камера на прът.

[caption id="attachment_315195" align="aligncenter" width="300"]Алекс Чакон прави най-епичното селфи Селфи в Оман[/caption] [caption id="attachment_315194" align="aligncenter" width="300"]Алекс Чакон прави най-епичното селфи Селфи на Хималаите[/caption] [caption id="attachment_315193" align="aligncenter" width="300"]Алекс Чакон прави най-епичното селфи Най-епичното селфи и неговият автор[/caption] [caption id="attachment_315192" align="aligncenter" width="300"]Алекс Чакон прави най-епичното селфи Селфи на Чили[/caption]

Почти два милиона и половина души по света (засега) са видели как Алекс се забавлява и си рискува живота и всичко това – за това, което нарича „най-епичното селфи на света”.

Видеото е качено на 6 май и в момента се готви да триумфира във всички онлайн класации за гледаемост на клипове. И има защо – за тези, които само могат да си мечтаят да покорят Хималаите, да направят най-шантавата обиколка на писта от Формула 1, или скромно да се качат на Айфеловата кула – за тях Алекс създаде „най-епичното селфи”: