Робин Уилямс не намери сили да посрещне с достойнство предизвикателствата на смъртта, но помогна на посестрима по съдба

Робин Уилямс продължава да изненадва дори и след смъртта си милионите си фенове!

Оказа се, че човекът, който не намери смелост да се изправи пред опасността да живее като инвалид, е служил за вдъхновение на много болни в света. Освен това сбъднал съкровена мечта на болна от рак жена, малко преди да вземе фаталното решение, научи kliuki.bg.

Два месеца преди Робин Уилямс да предпочете смъртта, той изпратил мило послание на неизлечимо болна жена на другия край на света.

Вивиан Уолър от Оукланд, Нова Зеландия имала списък с желания, които да изпълни, преди да я пребори рака. Докато се опитвала да се справи с метастазите в бъбреците и белите дробове, получила ободряващо послание.

[caption id="attachment_323214" align="aligncenter" width="300"]Робин Уилямс помогна на болна от рак Целувки за Вивиан и семейството й![/caption]

Понеже едно от желанията в съкровения й списък било да срещне своя идол Робин Уилямс, актьорът заснел клип. В него любимият комик на Америка казва: "Привет, Вививан, Робин Уилямс е. Как е в Нова Зеландия? Изпращам моята любов на теб, малката ти дъщеричка Софи и съпруга ти Джак. Може да зачеркнеш това желание от списъка". След това актьорът й изпраща въздушна целувка.

[caption id="attachment_323213" align="aligncenter" width="179"]Робин Уилямс помогна на болна от рак Болната Вивиан, която Робин Уилямс трогна до сълзи[/caption]

Записът е скъп спомен на Вивиан, която искала да покаже на света, че Робин Уилямс не е слабохарактерен самоубиец, а невероятен човек с огромно сърце: