Надежда на Константин се оказа разюзданата дама в прегръдките на певеца

Надежда на Константин се оказа палавата звезда от последния му клип.

Най-големият сваляч във фолка изведнъж се показа като покорно мъжле. Коцето изненада феновете с пореден дует в навечерието на Новата година. Дни преди това даде жокер на феновете, че с неназована колежка преживяват разгорещени мигове пред камерата.

Докато всички се чудеха коя е въпросната дама, която се разтапя в прегръдките на певеца, цели две музикални компании са треперили проектът да не стане жертва на пиратите. Новият дует на Коцето не се оказа със старата дружка Преслава или достойната й конкурентка Галена. Дори Райна беше подозирана, че пак се радва на забравените страсти с някогашния си любим. За първи път тайната беше опазена!

Новина има, и то – няколко!

Едва вчера почитателите на Коцето научиха за първи и единствен проект между двете най-големи музикални компании у нас. Най-голямата звезда на АРА и най-оборотният певец на Митко Пайнера се събраха, за да запишат заедно „Не си ти”, видя kliuki.bg.

[caption id="attachment_332498" align="aligncenter" width="300"]Константин и Алисия в Не си ти Официално[/caption]

Успехът на новия им проект изглежда гарантиран, особено като се има прелюбопитния клип. Любопитен факт обаче накара форумите да жужат. Интриганти се кълнат, че Ники Михайлов полудял след като му показали мейкинга на клипа. Футболистът, който колекционира плеймейтки и изкусителки, откачил при вида на любимата му в ръцете на доказания плейбой. За Надежда на Константин – можеше само да има съмнения!

Истината обаче се оказа далеч по-невинна! Да, Алисия става все по-палава под влиянието на стария си приятел Азис, но Коцето вече е мъж на жена си!

[caption id="attachment_332500" align="aligncenter" width="300"]Надежда на Константин участва в Не си ти "Не си ти"...Правилно, не е Алисия тази, която целува Коцето![/caption]

Откакто публикува компромата от хотелската си стая, певецът не ще да дава храна на зевзеци. В най-горещите кадри от клипа, където Константин обсипва с горещи целувки партньорката си, е снимана не Алисия, а...жена му!

Наблюдателни фенове веднага разконспирираха постановката и разкриха, че не гаджето на Ники се разтапя в ръцете му. Щастливката да е целувана от най-желания мъж във фолка – официално и в клиповете – си остава Надежда на Константин!