Марина Мицич надминава дори Лиана и сестра й Зори по изкусителност

Марина Мицич от „Къртицата” се оказа поредната „скрита лимонка” в шоуто.

Кротката на пръв поглед брюнетка беше разконспирирана от заклетите фенове на приключенското реалити, научи kliuki.bg. Досега продукцията наблягаше на образа й на самотна майка на близначета, изоставена от неверник и която разсмива публиката с вечните си поздрави до баба и бившата свекърва от Гърция.

Е, Марина Мицич снощи се поскара здраво с Бориса и само спешната намеса на яките мъжаги предотврати люта женска свада...Но това беше по-скоро комично, отколкото страшно.

[caption id="attachment_310394" align="aligncenter" width="300"]Да ви прилича на крехко, наранено, самотно майче?! Да ви прилича на крехко, наранено, самотно майче?![/caption]

Бедното майче, което още търси голямата любов и мечтае да се омъжи, било подплашено от коварните Русеви. Казали й, че Емил Каменов я харесал страшно и се зарекъл да стигне „докрай” в Базата. marina-amazonki Марина Мицич се изплашила и помолила да я пазят, но в крайна сметка разбрала, че „Гущера” и един гигантски Мечо Пух, а милото семейство Русеви са долни интриганти. marina trio Дори психолога на „Къртицата” Ани Владимирова (която избира кой да е Предателят) разказваше, че била малко момиченце в тяло на изкусителна жена.

Та същото „малко момиченце” преди известно време е изкушавала феновете на Лияна от прословутия й клип „Хайде, доведи я!”. Дори с риск да обидим почитателите на чалга-дивата, можем да обявим, че Марина Мицич е доста по-гореща от нея и сестра й Зори: