Цветан Цветанов прие предизвикателството на дъщеря си Гергана (или Бареков) без да знае разликата между „аутизъм” и „алтруизъм”

Цветан Цветанов се изложи като кифла, докато се опитваше да се направи на много печен политик в предизборно време.

Бившият вътрешен министър и вице на Бойко Борисов допусна твърде нелицеприятен гаф – и то докато се пробва да се покаже широкоскроен, видя kliuki.bg.

Цветан Цветанов беше предизвикан от Бареков миналия петък, но и той като него се направи на ударен и изигра предизвикателство от собственото си дете. Речено – сторено, да приемем че Гергана го е зарибила за Ice bucket challenge. В крайна сметка милиардери и президенти се къпят с лед в името на благотворителността и купона.

Понеже е време за избори, трудно ще затворят устата на опонентите и трябва да навият младежите – Цветан Цветанов се нави! Лидерът мята рибоци гол до кръста и реже лентички, той – влиза в лед заради него!

От вълнение ли - що ли – Цветан Цветанов оплете конците. Окъпа се човекът както повелява традицията на Ice bucket challenge –а, но така и не стана ясно на кого ще дари въпросните 1000 лева.

[caption id="attachment_323822" align="aligncenter" width="300"]Цветан Цветанов се окъпа с лед Цветан Цветанов не симулира душ[/caption]

Вицето на Бойко допусна лапсус и заяви, че взима леден душ в полза на децата с аЛТРуизъм (да направиш добро без каквато и да е собствена изгода и жертвайки себе си). Добре че повечето от електората се светнаха, че става въпрос за заболяването „аутизъм”. Това обаче не попречи да спукат от майтап в мрежата смелчака, който прие Ice bucket challenge! cvetan Може и ПР-ите около Цветан Цветанов да уловили грешката, но май не са го навили на втори дубъл. По рева, който издаде си личи, че втори път няма да изтърпи леден душ: