Големите надежди се погрижиха вдъхновителят на малката Ахинора да бъде атакуван от всякъде с приятели

От Големите надежди се погрижиха Димитър Рачков да се „удави” в море от ентусиазирани кандидат-приятели!

Чернобялата снимка на любимия ни „господар на ефира” се радва на изключителен интерес в мрежата. Публикувана е във Фейсбук – от него самия, в личния му профил, видя kliuki.bg. Феновете му родени в новото хилядолетие обаче, не могат да разберат колко беше важно и каква организация е коствала на майката на Димитър Рачков.

Наред с това, че е държала под контрол на момчетата у дома, погрижила се е рожденика да се появи максимално спретнат във „фотото”, купила е тортата и свещичките...Резултатът, разбира се, е максимално добър и образцовото момченце от снимката твърде малко напомня на шеметния Рачков, който вилнее на сцената на „Като две капки вода”.

[caption id="attachment_312912" align="aligncenter" width="232"]Една шестгодишна Голяма надежда Една шестгодишна Голяма надежда[/caption]

Негово миниатюрно женско копие пък властва в „Големите надежди”. Малката Ахинора така се справя като водеща, че не са малко тези, които я мислят за дъщеря на актьора.

Е, Мария може да не го бие заради малката сладуранка, но със сигурност ще се заинтересува от внезапния свръх интерес, който го залива във Фейсбук. Страница на Големите надежди в социалната мрежа помоли всичките си хиляди последователи да го „добавят”! mitko Димитър Рачков вече е с надхвърлен лимит от приятелства. И въпросната страница, макар че е изключително популярна, не била официалната, се оказа. Но пък номера си го бива!

Пък и не е лошо – всеки обича да се чувства обграден от внимание. Дори популярен актьор като Димитър Рачков има нужда да му се показва непрестанно интерес. Нищо, че за това се погрижиха от фалшива група Големите надежди.