Николета и Валери подхванаха банани срещу расизма – сигурно си мислят, че е нещо модно

Николета и Валери грабнаха бананите в подкрепа на Дани Алвеш срещу расизма.

Футболното семейство се отчете с ново предизвикателство в социалната мрежа. Божинови този път не показаха плът, цуни-гуни и маркови парцали, а истинска чувствителност към важните обществени проблеми...или поне така си помислиха феновете им.

Футболистът Дани Алвеш развълнува не само запалянковците, но и света заради начина, по който реагира срещу расистка провокация. Играчът на „Барселона” беше атакуван с банан на терена, но пък той уби агресора като просто го изяде провокативно.

Не само отборът на Дани го подкрепи, но и запалянковците пощуряха – всички се обединиха в кампанията We are all monkeys (“Ние всички сме маймуни“), подета в социалните мрежи. Звезди на футбола, политиката, телевизионери и дори италианския премиер се снимаха с банани, за да изкрещят протеста си срещу расизма.

Николета и Валери се почувстваха явно солидарни с вълненията на цивилизования футболен свят и също позираха под надслов: We are all monkeys. Бананите, разбира се, не бяха пропуснати, видя kliuki.bg!

[caption id="attachment_313876" align="aligncenter" width="300"]Добър ден, моля ви се! Добър ден, моля ви се![/caption]

Никой не се изненада, че Лозанова е в час с всички „модни” тенденции в позирането в социалните мрежи. Пък и тя нарича „приятелка - сестра” Азис и си позволява доста волности с него – хич не е расистка, вярвайте ни!

Само, че у нас прокудиха бежанци от Сирия с децата им от Розово. Медиите и хората в мрежата също роптаят, но май Николета и Валери не се вълнуват особено от това! Може тази кауза да не стои добре на снимка...