Рут Колева не можа да върне журналистическата карта на професора насаме, а спретна цял цирк с „Господари на ефира”

Рут Колева се изгаври с професор Вучков за няколко минутки безплатно рекламно време.

Певицата не намери начин да върне прословутата журналистическа карта на човека, която цъфна на нейния Фейсбук. Скандалната участница по всевъзможни реалитита първо се наслади на ефекта на поста си в социалната мрежа. След това „осребри” находката си в рекламно време, видя kliuki.bg.

„Господари на ефира” я заснеха как връща картата на Юлиан Вучков. Той с характерни движения й разясни как се е почувствал при толкова медийно внимание. Тя обаче коварно го хвърли на палавия Боби Ваклинов и се изниза моментално!

Последва преследване тип „Бесен професор бяга от репортер-шегаджия”, което наистина беше забавно за зрителите, но не и на видния културтрегер.

[caption id="attachment_310718" align="aligncenter" width="300"]Рут Колева е страшно горда и доволна Рут Колева е страшно горда и доволна[/caption]

Нещастникът чак изпадна в абсурдната ситуация да се барикадира в стая и да разговаря с Ваклинов през вратата. На следващия ден след излъчването на материала в „Господари на ефира” Вучков се оплака от „физическо покушение” срещу него. На неговата възраст се принудил да бяга, бил се развълнувал твърде много и се почувствал много зле. Това обаче едва ли би трогнало кой знае колко Рут Колева.

Певицата отдавна доказа, че в името на малко реклама, пет пари не дава кого наранява и е готова да се забърка в страшни скандали.

Виж какви ги забърка Рут Колева, за да я дадат по „Господари на ефира” във ВИДЕОТО ТУК!