Фики Стораро се пробва да овладее изкуството на саморекламирането, но все не му се получава

Фики Стораро стана за смях с новите си чалга-изцепки във Фейсбук!

Безспорно даровитият син на Човека-глас изненада феновете си в социалната мрежа. Откакто направи песен с баща си и подписа с „Пайнер” (въпреки че все още не е завършил Музикалното училище), рязко промени начина си на живот.

Доброто мамино синче, което беше сред малцината избраници да пеят на Олимпиадата в Лондон, твърде бързо се преквалифицира в истинска чалга-икона. Първо започна със „селфитата” във фитнеса или пред огледалото. После позира до сигнално жълтия подарък от тате за пълнолетието му – уникален Camaro Transformers edition. Накрая дойде ред и на палавите снимки с колежките. Но нещата не приключиха до там! fiki storaro audi Фики Стораро взе да си вади хляба по кръчмите, фенките му нарастнаха главоломно, а с това май и парите. Тихото възпитано момче на тате изненада момичетата от официалната си страница във Фейсбук. Вместо поредната снимка само „по мускули”, младежът реши да ги смае с убийствена мисъл и чист нов „звяр”, видя kliuki.bg.

[caption id="attachment_308030" align="aligncenter" width="300"]Бедният богат Фики Стораро - не можа да се похвали като хората! Бедният богат Фики Стораро - не можа да се похвали като хората![/caption]

Младата надежда на „Пайнер” заряза първата си кола, за да подкара тежкарско „Ауди”. Коментарът му към новата придобивка обаче е още по-впечатляващ: „:-)Човек,се чувства страхотно след ,много тежка тренировка!Train hard for best results!” (Правописът е предаден точно! – бел.авт)

Вместо поредица клетви в любов от истерични тийнеджърки, Фики Стораро моментално беше атакуван от зевзеци и то по всички параграфи. „То хубаво, ама тия запетайки на всяка дума защо са ти?!”, „Само химия си , брат! Цял Менделеев!”, „Абе, Фики, кажи къде да тренирам, че и аз да карам такава кола?!” са само част от шегичките по адрес на младата звезда.

Както казва чичо му Слави: По-добре да мълчиш и да изглеждаш глупав, отколкото да си отвориш устата и съмненията да отпаднат!” Но Фики Стораро вече е научил този безценен урок!