Антония Петрова изчезна от публичното пространство – всички видяха къде се е скрила

Антония Петрова разтресе мрежата от смях с нови проблясъци на самочувствие и наглост.

Тоца се позагуби от публичното и интернет - пространството, но като се завърна го направи така, че отново всички да я одумват, видя kliuki.bg. Най-критикуваната Мис България дума на каза за всички щуротии, които изрече по неин адрес Ивайла Бакалова и то – добре документирани! Словоохотливата Антония Петрова обаче предварително опита да запуши устата на хейтърите, които я следват по петите, откакто е в публичното пространство: fb То, че Антония Петрова е натюр е доста спорно, предвид „деколтето”, което в момента крие размер „УАУ”! Моделстващата юристка винаги държи да я възприемат като световна красавица, която няма грам корекция по себе си и всичко дължи на добър ген и здрави тренировки в залата. Антония Петрова била натюр Наистина Антония Петрова трябва да благодари на мама Ани и на тате за много неща като русите коси, сините очи и хубавата фигура, но едва ли силикона си го носи от Пазарджик. Антония Петрова се поти във фитнеса В корекциите няма нищо лошо, но да лъжеш като истината в случая е очеизвадна е не само подло, но и смешно.

[caption id="attachment_314510" align="aligncenter" width="220"]Антония Петрова плаши Антония Петрова: колко съм естествена и прекрасна[/caption]

За капак – вижда се, че тези дни не са най-добрите за Антония Петрова. Покавала се е без грим и изглежда доста добре. „Натюр”-ът й във фитнес-залата обаче е с доста плашещ ефект!

Май г-н Бередин не е чувал поговорката „Щастието на мъжа е в сърцето, на жената –на лицето”. От видяното във фитнеса се вижда, че Антония Петрова има наистина хубава фигура, но не и поводи за усмивки! Иначе хубавелката си вярва - не ползвала фотошоп, само упражнения и добро настроение, ако искате да сте като нея. Само, че никой не иска да е толкова натюр като Антония Петрова!