Андреа и Преслава повишиха градусите на настроението, въпреки минусовите температури и зимните дрехи

Андреа и Преслава се оказаха изненадващо добър тандем.

Двете прилично коментирани дами през изминаващата година се събраха, за да отбележат любопитен гастрол в Русия. Андреа и Преслава бяха поканени да станат част от концертно-хумористичното предаване "TASHI SHOW" в Кремъл. Двете дами не се колебаха и получиха моменталната благословия на Пайнера.

Дали са се сближили на турнето на музикалната компания през това лято - така и не научихме. Преживяванията им в Москва обаче май са ги сплотили така както общата им приятелка Анелия не може, подозират от kliuki.bg. От публикуваните снимки съдим, че двете дами са се забавлявали повече от добре.

andrea preslava 4andrea preslava 2andrea preslava 3

Андреа и Преслава може и да зъзнат от студ, но това не им попречи да нажежат обстановката на Червения площад. Блондинката традиционно показа загоряло деколте, а дружката й сигурно тайно съжалява за загубения размер на чашката си. Преси обаче изглежда доста по-добре и далеч не прилича на ходеща реклама на „Живите мъртви”.

Руснаците гледат изумено как нашите момичета позират като тийнейджърки, но ние само можем да ги похвалим за отличното настроение и без „упойващи” средства!

andrea preslava 7andrea preslava 5andrea preslava 6

Две от най-рейтинговите изпълнителки на „Пайнер” очевидно нямат нужда от мъже, за да се забавляват като дебютантки. И без това отскоро им се носи славата на побойници. Едната ударила бившата си бутилка по главата, другата – смазала от бой любовницата на Кобрата...Така е – любовните неволи не отминават и най-желаните жени.

За разбито сърце има лек. Освен ново гадже, всяко момиче знае, че няма по-добро лекарство от избухване по женски! Русата и черната прелест на чичо Митко от Димитровград може и да не намерят някой богатир, но поне си доказаха, че още ги бива като изкусителки.

andrea preslava 9andrea preslava 8

Само да не тръгнат да се обединяват срещу актуалната Певица на годината. Андреа и Преслава трябва да се наблюдават. Едната винаги е в конкуренция на Търновската вафлена царица, другата й е бивша най-добра приятелка...