Алекс Гърдева беше любимка на зрителите, но не задълго!

Алекс Гърдева - звездата, любимката, фаворитката на зрителите... изпадна в немилост. И доказа твърдението, че всяка звЕзда и слава е комай за три дни. В групите на "Ергенът" в мрежата не спираха да славословят психоложката, но отскоро вече се наблюдава обрат и то доста неочакван. Стигна се дотам, че днес да я сравнят с "маймунски г@з" и да го илюстрират със съответната снимка.

Фотото е извадено от видео, което Гърдева е постнала в Инстаграм и разбира се, на него е направила характерна физиономия. Лицето й е в момент на говор и не е статично, нито пък прилежно облагородено в филтри. И да, Александра изглежда далеч от идеалната визия, с всичките му там несъвършенства. Но чак такива обиди не заслужава, поне според нас.

Любопитното обаче е друго - как така се обърнаха изведнъж нещата, защото много от коментарите под фотото бяха съгласни с източника на обидата. Потребителите масово наричаха Гърдева грозна и тъпа, а само преди седмица едва не я короноваха. Вероятно това се дължи на явните й опити да богатее от рекламки, много от които са откровено измамни.

Алекс не спира да хвали чая за тънка фигура на Илиян Найденов и да се прави на отслабнала, а отлично знаем, че си е такава по ген и структура. "Много преструвки, много нещо. Харесаха я, а тя внезапно си повярва и взе да се изживява като осмото чудо. Ами не е, сори! Утре никой няма да я помни - нито нея, нито останалите еднодневки", пишат в нета.