Симона Загорова се подложила на нечовешки глад!

На брутален нечовешки глад се е подложила Симона Загорова седмици, преди да стегне багажа за морето. Певицата, а от известно време и водеща по Би Ти Ви, така и не успя да се примири с факта, че пълнее от въздуха и това просто й е генетично заложено. Мони се тормозела от малка, още повече като вижда, че до нея, майка й Глория е като манекенка.

Ужас: Симона Загорова едва не колабирала от глад седмици преди плажа! (но пак й се наложи фотошоп - СНИМКИ)

За жалост работата не опира само до пари и операции, а и Загорова не искала да ляга под ножа за щяло и нещяло, за да не си рискува здравето. Тя обаче де факто го направи като се остави на свиреп глад, само за да е в добра форма за плажа.

Ужас: Симона Загорова едва не колабирала от глад седмици преди плажа! (но пак й се наложи фотошоп - СНИМКИ) - Снимка 2

Близки до нея разказаха, че дни наред тя не е хапвала нищо, а е карала само на вода. За денонощие й се събирало да изяде само едно сварено яйце и това с дни. От време на време ядяла и малко салата, но без домати, а само с краставиците и малко риба тон. "Правеше и упражнения, предимно в дома си, защото с тоя глад ще й призлее във фитнеса", коментират източниците.

Да, Мони изглежда добре на снимките по бански, но пак си личи, че се е минала с фотошопа, въпреки диетата. Все повече хора обаче се мъчат да й набият в главата, че й отива да е по-пищна и че трябва да спре с комплексите, за да живее пълноценно и доволно.