Актрисата Сара Драгулева, която е гадже на певеца, обяви за продан модерното возило  в социалните мрежи. Припомняме, че колата е снимана в клипа  на една от песните на половинката  „Мистър Перфектен“. Красавицата използва популярността си в Инстаграм и качи  обява за  продан.

Явно са го закъсали за пари. Освен колата Сара пусна още една обява. В нея търгува стария си телефон. Купувач за айфона се намери за отрицателно време. Приятели на двойката предполагат, че те събират пари за ново возило, което ще бъде заснето в един от следващите клипове на звездата.

Какво ли не прави за пари? Вижте последната приумица на Папи Ханс

Заради ситуацията с насилието Папи Ханс отмени премиерата на новото си видео. Той изпя неиздаваното парче в нощен клуб и получи одобрението на публиката. Константин обяви, че в четвъртък песента официално излиза.

Той избира псевдонима Папи Ханс за музикалната сцена. Първото му парче „Кекс“ буквално взривява музикалните класации. „Супер палав", "Твой", "Мама каза", "Стига", "Ти гониш" (дует с Тита) също се радват на добър зрителски интерес.

Освен музикант и поет, Константин е творчески директор и собственик на рекламна агенция. Роден е на 14.12.1990 г. в семейството на поетесата Кристин Димитрова и литературния критик, поет и преводач Владимир Трендафилов.

Източник: blitz.bg