Сензационна новина разтърси медиите, а се оказа и потвърдена - Мирослав Соколов изгони Мара Отварачката от дома и живота си като сложи край на нейния брак номер три. Бомбата активираха най-близки до Миро Дзвера източници като споделиха, че крахът им дори не е от днес, а от близо месец, но нарочно са пазели всичко в тайна, за да не ги разгласят.

Това се очертава най-рекордно краткият брак на Мария, който издържа едва около една годинка, та не успяха и "прощъпулник" да му направят. А причината Мирослав да й посочи вратата, е нетърпимият й нрав, който с годините ставал все по-ужасен.

"Мария затова беше парясана и от първия си мъж, и от втория, а ето, че и третият не изтрая. Тази жена никой не може да я понесе дълго време, как сама се търпи, не е ясно. Няма такъв гаден и противен характер - само надувки, само претенции и мрънкане цяла кофа. Като това се повтаряло ежедневно. Миро разправя, че ако остане с нея, или трябва да я гръмне, или да минава на транквиланти", разказват източниците.

Помним, че същата скандална раздяла се случи последно с Християн Гущеров, който взе на Мара всичко и дори колата не пожела да й остави, толкова не я търпеше. А тя се правеше на жертва и ходеше да реве в национален ефир колко била онеправдана.