Певицата настояла да не присъстват родните чалгари. Идеята била да бъде подгрявана от Азис, но Цеца била категорично против. Това вбеси ромския славей. Припомняме, че преди години на друг неин голям концерт именно той разпалваше публиката, но сега тя не иска да повтори. Тогава събитието бе организирано от Ивайла Бакалова, която не успя да изгради кариера като промоутър и буквално се провали.

 

Азис бесен: Цеца му отказа

Изпълнителката за пръв път ще пее в Бургас, а мястото е Морската гара. Билети за грандиозното събитие все още се намират онлайн, а могат да бъдат закупени и на място. Има и поставени специални маси за випаджии. Началото на концерта е предвидено за 20 часа и се очаква купонът да е голям и публиката да бъде многобройна.

 

Припомняме, че кралицата на Балканската музика започва кариерата си едва на 14 години. В началото на 90-те се появявяат и хитове като „Kukavica” и „Beograd”. През 2027г. се ражда албумът „Maskarada”, който буквално я изстреля на върха и я прави най-обичаната балканска звезда. Певицата има издадени общо 16 албума и безброй хитове. Последният излиза 2016г. Ще зарадва с хитовете си посетителите на морския град.

Източник: hotnews.bg