Златка и Миро поемат към село. За да останат там за известно време, ще живет и работят заедно в село край Димитровград.

Бизнесменът смятал да инвестира сериозна сума финансови средства, за да строи оранжерии и да отглежда там тиквички, пишат от "Всеки ден". Затова, докато стартира бизнесът, двамата със Златка смятат да отидат на село, за да видят как се развиват нещата и евентуално да получават нови идеи за печелене на пари.

Златка Димитрова споделяла навсякъде, че с голямо желание заминава заедно с Миро, защото тя си била отгледана на село и тези работи й били много познати. От малка знаела как се гледа градина със зеленчуци. Миро в момента търсел къде да се настанят, докато живеят там, но не откривал подходящото жилище. Златка пък се забавлявала с новото начинание и искала не просто да се премести при Миро там, но и да участва активно в трудовата дейност. От майка си знаела как се работи на село, а й докато била в Гърция се занимавала със земеделска дейност.

[caption id="attachment_328609" align="alignright" width="300"]Златка ще последва Миро към село, което може да се окаже ново начало на нея Златка ще последва Миро към село, което може да се окаже ново начало на нея[/caption]

Освен това, след тежкото събитие около бременността на Златка Димитрова, сега двамата ще могат да се отдадат на почивка далеч от шума и клюките на светските събития. Златка загуби бебето си, но не и желанието да бъде майка, припомня Kliuki.bg. Какво по подходящо от спокойствието и тишината на село, а разбира се, и с възможностите на нейния любим налице ще бъдат и всички необходими удобства, за един приятен и спокоен живот на новото място.

Желаем успех в начинанията и приятно пребиваване в новото място за живот на Миро и Златка, а след това ще се разберат и резултатите от инициативата им. Дано действително младото семейство успее да сътвори общ бизнес и скоро да стане тричленно.