Новината изненада съквартирантите в днешния ден!

Невероятна новина сърпризира съквартирантите в Къщата на Биг Брадър днес и внесе малко настроение в унилите им, от липсата на храна, души. А новината бе за сватба. Оказа се, че тъкмо един от участниците във формата ще мине под венчило скоро, след като риалитито приключи.

И това не е някоя от Златките, а хубавецът Финдо, познат ни и от участието си в екстремното "Сървайвър". Финдо открито призна за решението си пред съквартирантите и най-вече пред Райна, която обаче май не беше на същото мнение като него по отношение на брака.

niki-kynchevСпоред Финдо това, което му предстои, е най-важното нещо в живота и той наистина е нетърпелив да се врече във вярност на приятелката си, която обожава.

Райна обаче охлади ентусиазма му, отсичайки, че това са глупости. Знаем, че певицата не само от дълго време няма връзка, а дори призна, че не иска да има такава. Малко след влизането си в Къщата тя бе втрещила съквартирантите с откровението, че повече не ще и да чува за мъже.

За Финдо обаче нещата стоят по съвсем различен начин и той дори вече вижда всеки детайл по сватбеното си тържество, което обещава да се вдигне най-късно в началото на новата година.