Певицата не успя да скрие ужаса и обидата, които изпита!

Пилето на поп фолка Райна излезе от равновесие и още не може да се отърси от жестокия удар, който й нанесоха в Къщата на Биг Брадър. Самопровъзгласилата се за най-най-най-ВИП персона от всички съквартиранти певица към днешната дата е с леко посмачкано самочувствие, тъй като осъзна, че това, което тя вижда в огледалото, понякога е твърде различно от онова, което съзират другите.

На последните номинации снощи Райна едва се сдържа да не изпадне в шок след признанието на устатия Денди, който буквално я срина със земята. "Ти какво си мислиш? Че си много красива ли?! Та ти нямаш хубави крака! Наистина не са красиви", изцепи интелектуалецът изненадващо и за останалите съквартиранти.

rainaВ този миг лицето на Райна доби цвят на презрял домат, а единственото, което успя да се изплъзне от устата й, бе жалък опит за усмивка и промърмореното: "Аз пък ги харесвам!".

Колкото и да бяха скарани с правилата на етиката, думите на Денди бяха посрещнати с нескрито одобрение от повечето съквартиранти, които от доста време насам не могат да издържат фасоните и раздутото самочувствие на певицата. Още повече, че наскоро тя не може да се похвали с нито един нов хит.