Кошмари в кухнята“ вече трета година не може да бъде продължено, въпреки високия си рейтинг. Седмият сезон на кулинарното предаване на Нова телевизия така и не вижда бял свят, а причината за това е главният му герой шеф Манчев.

Повечето заведения, които са били част от шоуто, вече са или фалирали, или с друг собственик. Негативната реклама, която Иван Манчев им е направил, е била фатална за тях.

Затова вече трета година нито един от собствениците на ресторантьорско заведение у нас не желае да изложи бизнеса си по телевизията в „Кошмари в кухнята“. Поведението на шеф Манчев е толкова отвратително, че някак убеждавало клиентите му, че не е добре да се ходи там.

Така например ресторант в Карлово е фалирал, след като в ефир Манчев показал и разяснил в колко лоша кухня се готвят ястията. Същото сполетяло пицария в Дупница и ресторант в София.

Затова вече ресторантьорите не искали и да чуят за шеф Иван Манчев. Така предаването „Кошмари в кухнята“ не може да заснеме седмия си сезон.

Неприятният характер на Манчев си личи и в други предавания. В „Черешката на тортата“, където той стана известен, постоянно прави унизителни за участниците шеги, което показва липса на възпитание и култура.

От Нова телевизия вече обмисляли смяна на шеф Манчев за „Кошмари в кухнята“, с което да убедят ресторантьорите да участват, но самата концепция на предаването е такава, че няма как заведенията да не получат критики.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com