Иван и Андрей днес следобяд бяха в болницата, където лежи Ивайла Бакалова, и я питаха дали тя е Къртицата

Продуцентите на хитовия риалити формат у нас "Къртицата" Иван и Андрей попитаха Ивайла Бакалова дали тя е Къртицата. Днес, около 14 часа, двамата бяха в болницата, където бившата Мис България лекува счупения си крак. Те влязоха в стаята й и след около час излязоха, разбра Kliuki.bg. Остана загадка обаче какъв е бил отговорът на Ивайла.

[caption id="attachment_315285" align="alignright" width="300"]Иван и Андрей питаха Ивайла Бакалова, но нищо не би могло да ги спре да ни преметнат Иван и Андрей питаха Ивайла Бакалова, но нищо не би могло да ги спре да ни преметнат[/caption]

Иван и Андрей се превърнаха в двама от тримата души в България, които знаят дали Ивайла Бакалова е Къртицата. Другият е главният редактор на шоуто Ники Николов, който всъщност е избрал кой да бъде Къртицата, след разкриването на Емил Русев. За жалост, и тримата ще пазят в тайна отговора на Ивайла чак до утре вечер, когато ще го излъчат в ефира на TV7.

Елементарната логика обаче подсказва нещо много неприятно. Иван и Андрей, подкрепени от останалите в екипа на "Къртицата", биха могли просто да излъжат, че Ивайла Бакалова им е дала отрицателен отговор на въпроса, защото в противен случай ще стане много сложно и цялото предаване може да се окаже провал. На практика нищо не може да ги спре да определят нова Къртица, която да представят за по-стара. Защото ако съобщят на зрителите, че се сменя Къртицата два дни преди финала, то интересът на публиквата просто ще падне. И така обикновените зрители най-вероятно никога няма да научат дали Ивайла Бакалова е била Къртицата или не.