Новите съквартиранти в завръщащото се на екран риалити „Биг Брадър“, ще се излагат само за слава и по-малко за чест. Тези дни стана ясно, че участниците няма да получат нито стотинка хонорар. Нещо повече – дори победителят няма да получи каквато и да било награда – било то парична или пък предметна.

 

Казано с други думи тазгодишното участие в Биг Брадър ще си е пълна загуба на време и репутация. Или казано с една дума – излагация. Тъй като Нова тв е поставила условие на продуцента Краси Ванков да направи шоуто възможно най-евтино, а и предвид факта, че в страната ни има достатъчно хора, готови да станат за резил, само и само това да ги направи известни, хонорари липсват.

Единствените, които ще получават пари, са хората от екипа на шоуто, а онези, които ще влязат в къщата, ще са там единствено, за да се показват по телевизията. Наградата за победителя е плакет като в Черешката на „тортата“. Казано с други думи, шоуто ще е като копие на „Ергенът“ по Би Ти Ви – момите и ергените ще влязат с надежда да спечелят фенове в социалните мрежи и да си вдигнат рейтинга като рекламни лица в Инстаграм.

 

Това е и причината, поради която прага на Къщата ще прекрачат основно инфлуенсъри. Това ще е първият сезон на риалитито за 20-годишната му история у нас, който ще се снима без каквито и да било парични стимули за участниците. Въпреки всичко според мълвата напливът за участие е огромен. Много хора нямат нищо против да се излагат за чест и слава, а в случая – само за второто.

Източник: Уикенд