Сякаш да помага на младите на ясновидката Малина Николова й е предопределено от съдбата. Родената навръх студентския празник 8 декември, тя напуска родния си град в името на любовта. Благодарение на нея редица семейства дочакват дете, разбити сърца намират утеха, а разделени преоткриват щастието на брачния живот.

 

44-годишната ясновидка има хубава професия, заедно със съпруга й развиват семеен бизнес и имат две деца. Въпреки това не успява да устои на молбите на хората за помощ и просто така да им обърне гръб. Твърди, че притежава пророческа дарба още от ранна детска възраст. Навремето баба й била приятелка с Ванга и често й гостували. Петричката пророчица предрекла, че и тя ще вижда също като нея в бъдещето.

 

Единственото, от което се нуждае, за да проникне в бъдещето и миналото на човека е собственото му име и възрастта (навършени години). Самата тя не можела да има деца няколко години. Тогава сънувала пророчески сън, че трябва да отиде да преспи на Кръстова гора и да направи дар на църква. Заченала, след като направила курбан и днес е щастлива майка на две деца, както вече споменахме по-горе.

 

Топ ясновидка Малина Николова: Магиите не са Божия воля, а по чуждо желание

Отначало предсказвала съдбата само на близките си, но не могла да остане безучастна към съдбите на жените, които виждала, че не могат да имат деца заради външна намеса, тъй като тя самата го преживяла. Преди години брат й щял да ходи с компания на хижа, но тя ги предупредила да не тръгват, че ги очаква сериозна неприятност. Единствено брат й я послушал, а останалите отпрашили към хижа „Свещи пласт“. По време на веселбата таванът пада върху момчетата и едно от тях дори влиза в болница.

 

Категорична е, че колкото и силен да е един ясновидец, той не разполага със силата да предотврати случването на онова, което е писано.

Източник: Уикенд