Силвия Петкова и Зоран Петровски отново са семейство. След като само преди половин година обявиха, че се разделят окончателно, актрисата и режисьорът отново са заедно.

 

Те показаха общи снимки от рождения ден на сина им, а мълвата носи, че събирането им не е било само за празника. Сега са решили да си дадат нов шанс.

Тук е мястото да отбележим, че дори по времето, в което бяха разделени, те често се засичаха по пътищата на страната, а хора от обкръжението им твърдят, че това не е случайно.

 

Силвия Петкова и Зоран се събраха окончателно

Двамата непрекъснато търсели поводи да се срещат. Оказа се, е са летували на едно и също място, в София също често са засичани заедно – ползвали са грижата за сина си като формален повод да се срещат. В крайна сметка според запознати, двамата отново са се събрали.

 

Няколко дни преди Коледа синът им Сива навърши 6 години. Двойката показаха щастливи общи снимки от рождения ден. От тях се вижда в какво прекрасно настроение са уж бившите влюбени. Близки до двойката са убедени, че любовта им никога не е угасвала. Така и не стана ясно какво точно ги раздели през лятото, но в началото на юли, Силвия публикува в социалните мрежи текст, от който стана ясно, че пътищата им се разделят. Изненадващо за всички това стана дни, след като Петровски публично й се обясни в любов.

 

Макар през цялото време на връзката си двойката да демонстрираше любов, а Силвия да твърдеше, че не помни други мъже освен Зоран, съвместният им живот изглежда не е бил съвсем безоблачен.

По всяка вероятност причината за раздялата им е обикновено прегряване на отношенията и нуждата на актрисата да остане сама. Говори се, че решението за раздялата им било изцяло нейно. Според някои Зоран има проблеми с алкохола, което понякога било мъчително за половинката му.

 

Каквото и да се е случило между двамата, то изглежда вече е минало и двойката отново изглежда щастлива. Докога ще продължи семейното им щастие, само времето ще покаже.

Източник: Уикенд