Група туристи от Индия предизвикаха масови безредици след сбиване в Патая заради жена от Тайланд.

Сблъсъкът се е разиграл в ранните часове на 9-ти август. Две групи от туристи се сбили на улиците  след размяна на реплики в популярния тайландски курорт заради местна жена, която се харесала на един от мъжете, участващи в сбиването.

След като той се опитал да се запознае с нея, жената му обяснила, че има приятел, но това не го отказало и ухажорът продължил да настоява.

В резултат на това, намиращи се наблизо мъже от друга група туристи се включили, за да защитят жената, и това довело до избухването на масовия бой.

Масово меле заради жена на обичан курорт

Един от случайните минувачи се опитал да раздели биещите се, но и той пострадал сериозно, след като един от мъжете извадил нож и го насочил към него. Счупили му ръката и със строшена бирена бутилка му нарязали окото.

Малко по-късно се отзовала полиция, която успяла да възстанови реда и да раздели биещите се. Те са откарани в местното полицейско управление за изясняване на случая.

Тайланд е обичана от мнозина българи дестинация и сънародниците ни често се фукат със снимки от екзотичната дестинация. Известен е с невероятните плажове и кристално чистите води, а също и със спиращите дъха пейзажи.

Източник: blitz.bg