“Мара тоя път си намери майстора. Дзвера няма да й прости унижението”. Този рефрен върви от няколко дни из кръчми и чалготеки, където бръмчалки и кибици напоително обсъждат поредното дърво, което джукестата певачка изяде за к*рварлъка си.

 

Официалната информация за кьотека е повече от оскъдна и единственото, което се знае, е че съпругът й Миро търка наровете в ареста задето я е поступал в изблик на гняв. Зад поредния скандал на “младото” семейство се крие срамния факт, че Отварачката се е върнала към стария занаят на момиче от Околовръстното, защото благоверният й отказвал да покрива безсрамните й харчове.

 

Маро, колко още бой трябва да изядеш, за да спреш с к*рвенските номера?

В деня преди боя Миро Дзвера получил снимки как жена му посред бял ден влиза в малък хотел срещу столичен търговски център. Минути след нея там цъфва и виден ъндърграунд играч, който на всичко отгоре му висял с пари. След три часа камерата засякла прелюбодейците да излизат заедно, ни лук яли, ни лук мириса̀ли, а мургавелката се хилела като гювендия, показвайки всичките си изкуствени зъби изпод силиконовите джуки.

 

Това не бил първият случай, в който Дзвера се усъмнявал в благоверната си. До ушите му стигали клюки как почти ежедневно отскача в хотела срещу дома им, но тя минавала с номера, че е била на спа или във фитнеса, а доказателства за обратното липсвали. Подозренията му се усилвали от факта, че тя разредила драстично семейния секс и дори била спряла да го смуче за пари, което при нея е ясен знак за странични доходи.

 

Маро, колко още бой трябва да изядеш, за да спреш с к*рвенските номера? - Снимка 2

Парцалесата преди му стъпвала по 8-10 бона на месец, а това идвало множко дори на лихвар като него. Той благоразумно орязал бюджета й до “приличните” 4 хил. лв. Според изчисленията му дори тази сума била твърде щедра предвид, че булката трета употреба не ходи никъде и кажи-речи по цял ден зяпа телевизия от дивана. За капак той покривал масрафите за частното училище на разглезената й дъщеричка, поддържал и Кака Даци, както е известна разпътната й майка, без да броим разходите за общото им домакинство. Калкулацията му сочела, че пластичните интервенции и екстеншъни на застарялата певачка не надхвърлят два бона месечно, и то не всеки месец. Така дори с намалена ставка, тя имала чисти 2 хиляди лв., с които да живурка като принцеса.

 

Икономията не била по вкуса на Мара и тя се върнала “в джаза”, разцъквайки някои от старите си клиенти, което в крайна сметка довело до посинени скули и оскубани екстеншъни във фаталната нощ на 23 март т.г.

 

Въпреки, че възпитателните шамари са съпътствали целия й живот, не можем да премълчим няколко особено фрапантни случая от житие-битието й.

 

Маро, колко още бой трябва да изядеш, за да спреш с к*рвенските номера? - Снимка 3

Първият й семеен кютек се случва преди близо 13 години, когато тя е омъжена за баровеца Митко Андонов и двамата правят опити за дете в престижна инвитро клиника. По време на рутинните прегледи разтревожена медицинска сестра звъни на Митко да го информира, че в спермата му се изолира упорита бактерия хламидия и то във висока концентрация. Болестта се придава единствено по полов път, информира го в последствие и докторът, а ако мъжът няма изразени симптоми, това било почти сигурен знак, че са му я лепнали вкъщи.  Освен дълга рецепта за антибиотици, г-н Андонов поднесъл на Мария и солидна порция тупаник задето го е орезилила и поболяла. Втората наказателна акция се случва месеци преди развода им, когато Митко хваща жена си почти на калъп с някакъв юнак, дошъл да отремонтира джакузито у тях. Въпросният майстор бил известен с навика да оножда богати съпруги в домовете им и имал дебело тефтерче със завоевания.

 

Третият публичен “линч” с бой, псувни и нарязани на тънки ивици маркови парцалки идва по линия на втория й съпруг Християн Гущеров. За разлика от иначе кроткият Митко Андонов, отрочето на дъртия комуняга впряга бригада от бивши ченгета, които да й следят телефона и да ходят по петите на Мара докато не се върнат с доказателства. Резултатите идват бързо и са впечатляващи. Бившата г-жа Гущерова била спипана на “караминьол” да мърсува в бутиков хотел в бутиков полите на Витоша, с трима автоджамбази на куп. Крадците имали навик да запазват един и същ апортамент всяка седмица, където Отварачката ги посрещала дибидюс гола в джакузи и ги ощастливявала с групов “златен дъжд” преди да мине към същината. За нейно нещастие, копоите на Гущеров успяли да монтират камери и подслушватели, които записали в най-малки подробности мръснишката оргия. За да е още по-гнусно, на звуковите файлове се чувало как Мара обяснявала колко я е гнус до пипа сланинестите телеса на мъжа си и че имала нужда от майсторско чаластрене, което дебелакът не бил в състояние да й осигури.

 

Последствията от изневярата били грандиозни. Униженият Християн не се ограничил до стандартния, патриархален тупаник,  а я вързал чисто гола с вериги в мазето, където я налагал с всевъзможни оръдия на труда, остригал почти до голо част от изкуствените й букли, след което хладнокръвно нарязал на тънки ивици скъпите блузки, роклички и сутиени, купени само преди седмица от Виена. Във вендетата се включил и стария Добромир Гущеров, който звучно се изхрачил върху сурата на вече бившата си снаха и изхвърлил остатъка от парцалите й на шосето пред дома им в Бояна.

 

За да не досадим на читателите си с още недостойни сцени от живота на никаквицата, ще спрем до тук, давайки да се разбере, че ненавиждаме домашното насилие във всичките му форми и проявления. Това, което още повече мразим, обаче, е опитите на една лека жена да опозорява хората, на които се е клела във вярност и с чиито пари тя успява да живее царски повече от две десетилетия. Търпението на всеки човек си има предел и когато достойнството на такива силни и властни мъже е потъпкано в калта по най-долнопробен начин, резултатите са закономерни.