Разпасаният кандидат за кмет на пловдивския район “Северен” Илиян Лалев се изживявал като бащица и капо-ди-тути-капи на партийната организация, редейки местната листа както му скимне. На редакционната ни поща пристигнаха меко казано смущаващи сигнали как едричкият и видимо шишкав милионер си позволявал да държи тон на сериозни и доказали се политици, само и само да тури свои протежета на ключови постове.

 

Една от тези пионки, които Лалев е курдисал в пловдивската листа за общински съветници е метресата му Анастасия Маташева. Силиконовата напращяла кифла с изкуствени джуки, екстеншъни и залепени мигли като нищо ще стане част от бъдещия местен парламент под тепетата. Интелектуалният елит на Пловдив недоумява как и на какво основание парцалеса от нейния калибър ще решава общинските дела. Отговор може да се търси в дебелите пачки на спонсора й Илия Лалев и още по-дебелите му връзки с настоящия кмет Здравко Димитров-Зико, на когото той дължал благосъстоянието си.

 

Последният беше уличен в серия грозни далавери и брутален конфликт на интереси. Още през януари т.г. осъмна със свалено политическо доверие и дори бе призован да се оттегли преждевременно от кметския пост. Тогава Зико се опъна с мотива, че висиш ли, бил избран от гражданите. По този повод журналистът Владимир Зарков публикува статия кои точно граждани са го избрали, от която стана ясно, че той е кмет благодарение на купените гласове и корпоративния вот на хора като Илиян Лалев и баща му Желязко - царят на хранителните доставки, за чиито подвизи ще Ви информираме в следващ материал. Вместо да си подвие опашката, кметът Зико, с подкрепата на хора като Лалев, се зае да вкарва по втория начин в партийната организация всевъзможни парашутисти и старлетки.

 

Една от тях е Маташева, която (ако вярваме на сигналите, дошли в редакцията), вече събирала тефтери с имена и егн-та, които на 29 октомври т.г. щели да се превърнат в преференции за кандидатурата й и тя от мижавото 35-о място да дръпне в първата десетка.

 

Караминьол! Пловдивският кандидат за район “Северен” Илиян Лалев курдиса метресата си за общински съветник

 

Информацията в публичния й профил във Фейсбук потвърждава колко е далеч любовницата на Лалев от политиката. Кадрите, които откриваме, са само от екзотични и неприлично скъпи почивки, платени най-вероятно  от Илиян Лалев с парите от обществени поръчки, заменки и откровени далавери, за които писахме в предишното ни разследване по темата.

 

Единствените снимки с костюм на Анастасия Маташева са тези от предизборния й плакат. На всички останали тя е или по бански, или в оскъдни и твърде смели за сочната й снага минижупи, на фона на Бурдж Ал Араб, доминиканските пясъци и живописните улички из гръцките курорти. Без да броим разголената къса рокля, с която тя намира за уместно да отиде в църква на кръщене.

 

Караминьол! Пловдивският кандидат за район “Северен” Илиян Лалев курдиса метресата си за общински съветник - Снимка 2

 

Злите езици под тепетата не са единодушни дали Маташева и Лалев са официална двойка или по-скоро консумират любовта си тайно, зад гърба на официалните си половинки. Във всеки случай сексуалните им задявки са толкова публични, пред очите на цял град, че е все едно.

 

Караминьол! Пловдивският кандидат за район “Северен” Илиян Лалев курдиса метресата си за общински съветник - Снимка 3

Караминьол! Пловдивският кандидат за район “Северен” Илиян Лалев курдиса метресата си за общински съветник - Снимка 4

 

Което си е тяхно право, ако Лалев не натрисаше конкубинките си на пловдивската общественост и то в ролята на бъдещи общинарки. Ако вярваме на източниците си, Маташева не е единствената съветничка, радвала се на щедри подаръци и ласки от Илиян Лалев. За сърцето и джоба му се борели още поне три кандидатки за голямата политика, чиито имена се пазят в редакцията.

 

Караминьол! Пловдивският кандидат за район “Северен” Илиян Лалев курдиса метресата си за общински съветник - Снимка 5

Караминьол! Пловдивският кандидат за район “Северен” Илиян Лалев курдиса метресата си за общински съветник - Снимка 6

 

Как бащата на кандидата за кмет Илиян Лалев - Желязко се погаври с бедняците на Пловдив, принуждавайки ги посред зима да му се молят за къшей хляб и с чии протекции фирмите му разнасят манджа в детските градини и военните клубове, четете в следващия ни репортаж.

Източник: bgistina.com