6. Жана Бергендорф

Известни жени, които бяха спукани от бой! (Част 2)

Ексцентричната певица, която спечели „Х Фактор“ преди 10 години, е наркоманка и в това се състои основният й проблем. Тя беше бита няколко пъти от гаджето си Леонард, с когото се друсаше по цели нощи. Когато дрогата свършваше, скандалите започваха и Лео я спукваше от бой.

7. Андреа

Известни жени, които бяха спукани от бой! (Част 2) - Снимка 2

Трябваше да чакаме цели 15 години, за да узнаем, че Кубрат Пулев е биел от време на време Андреа. Тя самата го разкри след раздялата им й показа снимки със синини. Разбира се, имайки предвид, че фотошопът й е любим, мнозина не повярваха в автентичността им. Други пък си зададоха въпроса защо чака той да я изостави, вместо тя него.

8. Диана Димитрова

Известни жени, които бяха спукани от бой! (Част 2) - Снимка 3

Скандалните разкрития на актрисата за побоя над нея от страна на Юлиан Вергов по време на снимките на „Откраднат живот“ занимаваха цяла България в продължение на месеци. Повечето от гилдията подкрепиха него, а Диана така и не успя да го осъди, тъй като доказателствата са отпреди 5 години. Освен това тя не си е изкарала медицинско свидетелство след самия бой.

9. Мария

Известни жени, които бяха спукани от бой! (Част 2) - Снимка 4

Певицата падна много ниско, когато тръгна да съди Миро Дзвера за зверския побой над нея, а после свали обвиненията и се върна при него заради парите му. Цял месец го изкарваше най-голямата отрепка, но когато й подари автомобил, реши, че това е по-важно от достойнството й. Това е един от случаите, в които пребитата жена не е за съжаление.

Виж Част 1 тук!

Източник: Уикенд