1. Катрин Вачева

Известни жени, които бяха спукани от бой! (Част 1)

Манекенката беше направо смазана от бой от футболиста на ЦСКА Орлин Орлинов преди 10 години. Тя го изпратила до дома му, но отказала да влезе вътре, при което той откачил. Ударил й бързи крошета, влачил я за косата, всичко станало в кръв. Час и половина я биел, след което с часове отказвал да я пусне.

„Наложи се да си направя пластична операция заради него, защото носът ми беше счупен много лошо и трудно се наместиха частите му“, сподели тогава Катрин, която успя да осъди спортиста, но само на 3 години условна присъда.

2. Софи Маринова

Известни жени, които бяха спукани от бой! (Част 1) - Снимка 2

Историята на Софка с Гринго е добре позната. Бившата мутра я спукваше от бой, а тя не само му прощаваше, но и го издържаше. Двамата се венчаха през 2019 г., но само след 5 месеца се разведоха.

След това пак се събираха и разделяха при всеки побой. До окончателната им раздяла се стигна преди по-малко от 2 години, когато Тодор Давидов открадна бижутата на Софи и замина с парите от тях за Германия. Последните новини за него обаче са, че и там се е озовал в затвора.

3. Преслава

Известни жени, които бяха спукани от бой! (Част 1) - Снимка 3

Преси навремето яде бой от покойния днес Георги Станоев – Малката Бирма. Двамата взаимно се биеха, но той надделяваше, защото беше по-силен от нея.

Освен това тя е споделяла, че той я е тормозил не само физически, но и психически, като й натяквал, че е дебела. Именно тогава стартира ударното отслабване на певицата, която днес тежи с поне 30 кг. по-малко от времето, в което беше с Бирмата.

4. Елен Колева

Известни жени, които бяха спукани от бой! (Част 1) - Снимка 4

Актрисата никога не е посочвала името на своя бияч, а само това, че и тя е била жертва на физически тормоз. Предполага се обаче, че има предвид Александър Найденов – Майонезата, с когото беше най-сериозната й връзка – цели 6 години.

Бизнесменът ревнуваше до полуда звездата от „Шивачки“, защото трепереше, че ще легне с друг поради огромната разлика във възрастта им, която е около 30 години.

Ето защо превърна връзката с Елен в кошмар за нея. Държа я като в златка клетка. Тя самата е признавала неведнъж, че заради ревността му е отказала много роли, които са могли да я изстрелят в небесата на киното.

5. Дебора

Известни жени, които бяха спукани от бой! (Част 1) - Снимка 5

Певицата беше пребита пред входа на дома си от неизвестни лица, но тя хвърли вината на своя бивш приятел Стоян Стоянов. Двамата се разделиха само месец след като тя роди детето им. Според нея той е поръчал побоя, за да си отмъсти, че го е напуснала.

Очаквайте скоро Част 2!

Източник: Уикенд