Ивайла Бакалова, която е носител на титлата "Мис България" е специален гост в студиото на ток шоуто "Търси се" тази неделя.

 

Бизнес дамата и модел отдавна не дава интервюта за личния си живот. За пръв път именно пред Меги и Нели ще говори за емоциите в най-щастливия период от живота си – когато става майка за втори път.

 

Пред двете водещи ексклузивно ще застане и мъжът до Ивайла – бизнесменът Веселин Денков, който е баща на малката Вяра.

"За мен Ивайла е явление", ще сподели той и ще разкаже дългата история на пътя им към родителството.

 

Ивайла прави астрологична прогноза за двамата, където ясно вижда, че ще станат родители на момиченце и то точно в момент, в който Веселин се съмнява, че ще стане баща и ще има друго дете.

Пътят до малката Вяра е дълъг и се случва чрез инвитро процедура в Турция, но пък за сметка на това от първия път. Отначало бебетата били две, но заради синдрома на изчезващия близнак останал само единият ембрион. Ивайла ще сподели за най-трудния период, през който двамата с Веско минават – неговият арест. Тя прави и невъзможното, за да докаже невинността на любимия си.

 

Пред камера на предаването за пръв път ще застане и още един човек – порасналата дъщеря на Ивайла - Рая, която живее в Лондон.

"За мен майка ми винаги е била приятел и най-близък човек. Ние сме като сестри", ще разкаже тя.

 

Красавицата няма да скрие, че отначало е ревнувала майка си от новия й избраник Веско. След като го опознава обаче, двамата с него стават изключително близки, сякаш му е родна дъщеря.

"Сега обожавам най-много сестра си Вяра", емоционално ще сподели Рая.

"Тя е моята най-голяма любов и гордост", казва и самата Ивайла, за която дъщеря ѝ е всичко.

 

В шоуто Меги и Нели ще срещнат Ивайла с майка й, с най-близкия ѝ приятел в живота – Азис, както и със сестра й – близначката Божидара. За пръв път от първо лице зрителите ще чуят приказната история на една красива жена, която е способна на всичко от любов...

Не пропускайте емоционалното гостуване на Ивайла

Източник: dir.bg