Това е пребитото от бой момиче в пловдивски квартал „Кючук Париж“. Тя се казва Мария и след зверския побой е с амнезия. А това е Деница, която преби Мария пред очите на други младежи, а трети снима с телефона си.

 

Побоят става заради поредния мъжкар, който разказал пред разследващите, че всичко станало заради това, че той имал връзка с двете момичета -жертвата и биячката Деница.

 

От кадрите става ясно, че всички са пубертетки. И двете момичета, и всички други, които стоят и гледат побоя над жертвата Мария нямат навършени 18 години. По информация на хора, които да били свидетели на публичното унижение над Мария побоят е станал близо до районната администрация в квартала.

От видеото се вижда как Деница напада Мария със силни ритници. Удря я и в областта на главата и гръбнака, а накрая я ударя с крак в главата, докато Мария плаче и лежи на земята, а всички други се смеят и гледат.

 

Секунди по-късно се чува как жена крещи: „Не виждаш ли, че тук има малки деца?!“. След това биячката Деница изчезва от кадъра, а жертвата Мария вече унизена и снимана продължава да лежи безпомощно на земята.

 

Кадри от инцидента показват още, че останалите момичета и момчета са наблюдавали побоя, без да се намесят. Никой не взима отношение и не оказва помощ на жертвата, нито пък укротяват побойничката.

 

Днес стана ясно, че момичетата са възпитанички на пловдивски училища. Полицията и прокуратурата се самосезираха по случая. Служители на реда в Първо РУ започват проверка. Срокът за приключване на проверката е едномесечен.

Източници от МВР издават, че биячката Деница няма криминални регистрации в полицията. Жертвата Мария също не е позната на органите на реда досега. Хора, които познават биячката Деница разказаха, че тя редовно е била агресивна към момичета, които видимо са по-малки от нея. Правила се е на лидерка с момичета от квартала. Биячката редовно качва и клипове в социалната мрежа „Тик-ток“ с кавъри и как играе кючеци на чалга. Денито, която бие наред няма голяма аудитория, която да я гледа в „Тик-ток“, но за сметка на това виждаме, че видимо е по-дебела от жертвата си Мария, която е хиляди пъти по-слаба от нея.

 

Жертвата Мария не е агресивна личност, но според информация, получена от общи приятели на двете момичета, тя се е познавала с биячката си Деница и не се виждат за първи път, но досега не се е стигало до агресия нито към едната нито към другата до днес, когато виждаме, че Мария е пребита от Деница пред очите на други.

Източник: news24sofia.eu