Очаква се всички в шоуто да опулят очи

Къщата на Биг Брадър ол Старс опустя и замлъкна, след като снощи голямата уста на Недялко Лазаров си тръгна от шоуто. Той бе категорично изгонен от зрителите, които му дадоха възможно най-миниатюрен вот в гласуването.

На изпроводяк Недялко събра съквартирантите в хола и дръпна такава прочувствена реч, че и стъклата се изпотиха. А след това се разрева като магаре, или по-скоро като дете идиотче, нареждайки през сълзи: "Не искааам! Не искам да си ходяяя!".

Инфантилната му реакция шокира съквартирантите, зрителите и продуцентите дотам, че самият Ники Кънчев в изблик на съчувствие предложи на Недялко да се върне обратно в Къщата.

kanchevТова обаче няма как да стане без разрешението на самия Биг Брадър, с когото Кънчев обеща да разговаря още днес.

"Ама да му говориш! Нали утре пак ще вляза обратно?!", питаше с изцъклени от надежда очи ямболията, за когото това явно е великият смисъл на живота.

Кънчев обеща и смигна към зрителите, че наистина не е невъзможно тази вечер устатият Недялко отново да почука на вратата на съквартирантите. А и такова нещо е правено и миналата година, когато Големият брат върна обратно в шоуто Пацо.

Може би днес ще стане ясно дали и Недялко ще извади същият късмет, или ще лее сълзи в родния си град.