След раздялата си с Вип Брадър животът й се промени!

Форматът Вип Брадър не оставя никого да продължи живота си по същия начин, както когато е влязъл в него. Дали чрез скандали, или чрез любови, важното е, че участниците в шоуто имат гарантирана огромна популярност след като излязат навън.

Така е и с изминалия сезон на Вип Брадър, в който много от съквартирантите станаха истински приятели. Дни след отиването си от Къщата те дори се събраха на домашно парти и постнаха снимки във Фейсбук. Единствената, която не беше поканена обаче, се оказа нежната Лияна. А запознати довериха, че този, който най-много не я е искал на купона, е Тервел Пулев.

lianaСлухът носи, че самата Лияна е останала страшно обидена от пренебрежението от страна на бившите си съквартиранти и дори не се е крила, когато е плакала от болка и обида. Крехката "сърничка" се почувствала страшно предадена и с пълно право.

Тя обаче е решила да остави всичко лошо зад себе си, да вдигне глава и да продължи напред като се отдаде всячески на кариерата си. Затова и на 3-ти декември Лили запрята ръкави и отива на снимачната площадка, за да заснеме най-новия си видеоклип.

Предчувстваща, че е на път да създаде поредния си разбиващ хит, Лияна е на върха на щастието си и това много й помага да забрави всички неприятности и удари в гърба, които получи от хората в Къщата и особено много от самия Тервел.